raadslid van loevezijn te gast bij rtv raalte

Jacques van Loevezijn, het nieuwe raadslid voor het CDA Raalte, is zaterdagochtend te gast in het radioprogramma ‘Raalte deze week’ van RTV Raalte. De Heetenaar volgde eind december in de raad Roger de Groot op, die wethouder is geworden.

De presentatoren van deze week, Benne Solinger en Cor Roos, maken in het tweede uur van het programma (tussen 10.00 en 11.00 uur) kennis met Van Loevezijn. “We horen zijn muziek, we kijken hoe hij zich dienstbaar wil opstellen in de gemeenteraad en wat zijn politieke stokpaardjes zijn.” In het eerste uur (tussen 9.00 en 10.00 uur) van ‘Raalte deze week’ wordt gesproken over de komst van genetisch gemanipuleerde maïsvelden in Heino. En over het nieuwe Digitaal Klantendossier (DKD).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.