proeverij lemelerveld voor herhaling vatbaar

De grote proeverij die gisteravond door de activiteitencommissie van De Mozaïek in het Kulturhus in Lemelerveld werd gehouden, is een succes gebleken. De Mozaïek organiseerde de proeverij in samenwerking met vijftien verschillende bedrijven uit Lemelerveld en omstreken. Elk bedrijf dat deelnam bood – vaak gratis – een heerlijke lekkernij aan, waar iedereen dan ook goed van smulde.

“De deelnemende ondernemers aan deze proeverij hebben zich geweldig gepresenteerd aan de bevolking”, zo schrijft Jan Duerink op zijn site Sukerbiet.nl. “De bezoekers, die in grote getalen op het evenement waren afgekomen, reageerden dan ook vol lof over de organisatie van deze proeverij.” De Mozaïek kan terugkijken op een zeer geslaagde avond, die volgens Duerink absoluut voor herhaling vatbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.