premiere raalter film ertegenaan dichtbij

In het Raalter Kulturhus vindt zaterdag 9 februari om 20.00 uur de feestelijke première van de jeugdspeelfilm ‘Ertegenaan’ plaats. Zoals gebruikelijk bij een première, is deze alleen bedoeld voor genodigden.

De Raalter film, geregisseerd en gemonteerd door de 16-jarige Lars Henning uit Raalte, zou vanaf november 2007 in meerdere afleveringen te zien zijn bij RTV Raalte, maar dat is dus iets later geworden. Het is nu de bedoeling dat ‘Ertegenaan’ op woensdag 13 februari voor het eerst op de buis verschijnt. Allereerst wordt de ‘Making Of’ uitgezonden. Vanaf 20 februari volgt elke woensdag een nieuwe aflevering. De aflevering wordt de hele dag herhaald op elk half uur (van 00.30 tot en met 23.30 uur).

‘Ertegenaan’ is een film die gaat over een groot, eng huis dat te koop komt te staan. ‘Daar wil toch niemand in wonen!’ wordt er overal geroepen. Maar plots wordt het huis toch verkocht. Maar aan wie? Het is een meisje, Wendy, samen met haar moeder. Christel en Bridget zien ook dat het huis verkocht is en zijn razend nieuwsgierig naar de bewoners. Wendy komt bij ze in de klas en Christel ziet haar kans om meer te weten te komen over dit vreemde meisje. Ze blijft zichzelf afvragen wat er op die brief staat die Wendy altijd bij zich heeft. Christel gaat zelfs zover dat haar vriendschap met Bridget op het spel komt te staan.

Het verhaal brengt de drie meiden in een groot avontuur. Maar wie is toch die kerel die ze iedere keer achtervolgt? En is het wel zo veilig om helemaal alleen naar Amsterdam te gaan en stiekem bij een vreemde man in de kofferbak te kruipen? Of dit allemaal goed afloopt kun je zien in de film. Zie ook: staging2.ertegenaandefilm.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.