Home / archiefcentraal / positivo jutte treedt op in podium heino

positivo jutte treedt op in podium heino

In Podium Heino is vrijdag 8 februari uur de voorstelling ‘Effe een ander geluid!’ te zien van performer Coen Jutte. De cabaretier laat het probleem zien van de man zonder problemen, maar de voorstelling is vooral ook een overrompelende muzikale ode aan het vertrouwen in de toekomst. Verwacht bij Coen geen tirades of belachelijkmakerij, geen overtuiging of scherpte. Laat je gewoon meesleuren door zijn blijheid, twijfel en nuances.

In ‘Effe een ander geluid!’ toont Coen Jutte zijn positivisme als handelsmerk, waarbij hij grossiert in briljante oplossingen voor ogenschijnlijk onoplosbare problemen. Kortom, een innemende en verrassende persoon, minstens leuk voor erbij. Maar het gaat allemaal niet vanzelf. Het is soms keihard werken.

Soms stelt de wereld de echte positivo namelijk behoorlijk op de proef of vinden de mensen hem naïef of oppervlakkig, waarbij hij er helemaal alleen voor staat met zijn blije bedoelingen. En juist als hij trots aangeeft door te gaan met de strijd tegen het cynisme, raakt hij in de echte problemen… Voor verkoop van kaarten verwijzen we naar www.podiumheino.nl, voor meer informatie kun je terecht bij www.coenjutte.nl.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.