politie voert actie bij de hartkamp in raalte

Het was een echte ‘overval’ gisteren op De Hartkamp in Raalte. Om klokslag 10.00 uur kwamen ongeveer twintig politie-agenten het verpleeghuis binnen. Het waren actievoerende agenten die hun diensten kwamen aanbieden.

Op deze manier wilden de agenten laten zien dat het ook mogelijk is om maatschappelijk verantwoord actie te voeren. De Hartkamp was graag bereid hieraan mee te werken en maakte meteen van de gelegenheid gebruik om de bewoners te trakteren op een uitje. De agenten kregen de opdracht om samen met bewoners naar de weekmarkt te gaan.

Na de koffie met cake, vertrok de stoet agenten met bewoners en enkele begeleiders onder de klanken van een accordeonist naar de Raalter markt. Met zakgeld, want ook de achterblijvers waren niet vergeten. De opdracht was om voor een klein bedrag iets leuks of lekkers voor hen te kopen. Het uitje aan de markt werd afgesloten met een etentje in een pannenkoekenrestaurant. Het plezier straalde van de agenten en de bewoners af. Petje af voor deze politieactie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.