playbackshow marienheem in vol t asspel

Het actiecomité van SV Mariënheem kijkt trots terug op het laatste hoogtepunt van vorig jaar: De jaarlijkse playbackshow in het Asspel. Niet alleen de zaal was bomvol, ook het podium was vol met een lange rij artiesten die prachtige acts playbackten.

Zowel kinderen als ouderen kwamen op de planken en Harrie Huisman legde het allemaal voor ons vast op de foto. Winnaar bij de volwassenen werden Annie voor ’t Hekke en Harrie Blanken die Meatloaf immiteerden. The Wiz won bij de kinderen. De namen van de uitvoerende Wiz-artiesten zijn bij ons onbekend, wie het weet moet maar even een mail sturen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.