pedro pico pop gaat weer back to school

Pedro Pico Pop gaat weer terug naar binnen. Het Raalter festival voor alternatieve muziek, dat in juni 2007 in de openlucht ietwat verregende, wordt dit jaar in het voormalige Mavo-gebouw aan de Monumentstraat in Raalte gehouden. En niet in de zomer, maar op zaterdag 9 februari al.

Het popfestival is inmiddels drie keer binnen en één keer buiten gehouden. De organisatie (een vijftal enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met Landstede Welzijn) maakt zich nu dus op voor de vijfde editie. “Aangezien de weergoden ons vorig jaar niet goed gezind waren, hebben we gezocht naar een iets drogere locatie. We zijn dan ook heel blij met de voormalige Mavo, die omgetoverd wordt tot een sfeervolle concertzaal”, aldus de organisatoren.

De organisatie laat verder weten dat er dit jaar een paar grote namen staan geprogrammeerd, zoals ‘Jeremy’s’ (bekend van TMF en 3FM), ‘De Hardheid’ (een negen mans ska-formatie uit Amsterdam) en ‘Visionary’ (lokale metal helden). Het festival start om 12.00 uur met een skatecontest. Er kan dan door iedereen vrij worden geskate. Andere bands die zullen optreden zijn: ‘Kleazer’, ‘GenerC’ en ‘Sidekickbob’. Van de Havo in Raalte treden de twee bands ‘Crash Test Three’ en ‘State of Sound’ op.

Natuurlijk staat de muziek centraal, maar in samenwerking met ’t project ‘Climate Clash’ is er gekozen voor een milieuvriendelijk festival. Hierop wordt op zeer ludieke wijze aandacht besteed. De entree bedraagt 5 euro. Kijk ook op staging2.pedropicopop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.