overijssel is populaire vakantiebestemming

Overijssel zit in de lift. Uit cijfers van onderzoeksbureau GFK blijkt dat Overijssel het afgelopen jaar één van de sterkst groeiende vakantiebestemmingen van Nederland was. Met een toeristisch marktaandeel van bijna negen procent in 2007, staat Overijssel vijfde op de ranglijst van meest populaire vakantieprovincies.

De populairste vakantieprovincie is nog altijd Gelderland, maar lijdt net als Limburg groot verlies. Drenthe groeide daarentegen met liefst 2,1 procent naar een marktaandeel van acht procent. Daarmee is Drenthe de sterkst groeiende vakantiebestemming, maar blijft het zesde op de ranglijst. Onder de Nederlanders in het algemeen blijven buitenlandse bestemmingen als Frankrijk en Duitsland nog altijd het populairst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.