Home / archiefcentraal / oudjes genieten van carnaval in knarrenhonk

oudjes genieten van carnaval in knarrenhonk

“Alaaf, Alaaf”, klonk het gisteravond vrolijk in het ‘Knarrenhonk’, waar bewoners, personeel en vrijwilligers van woonzorgcentrum Het Wooldhuis in Heino uitbundig carnaval vierden. De vroege carnavalsparty stond onder leiding van de carnavalsvereniging De Sökkestoppers met Prins Pascal de Eerste en Jeugdprins Mark.

En die kwamen niet alleen, want ook dansmariekes en showgirls waren van de partij om de feeststemming stevig op te schroeven. De ouderen genoten van de gezelligheid en de feestmuziek van Henk Horstman, de dansjes, de toespraken én de jolige sfeer. Ouderen met rollator en rolstoel, ze werden allemaal voor de polonaise meegenomen. Zeker weten dat het spektakel op Het Wooldhuis vandaag nog uitgebreid wordt geëvalueerd!

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.