oude belastingkantoor krijgt modern jasje

De grote verbouwing van het voormalige belastingkantoor aan de Monumentstraat in Raalte vordert gestaag. De nieuwe buitenkant wordt meer en meer zichtbaar. Terwijl de metamorfose van het pand nog niet klaar is, ziet het er nu al stukken beter uit. Duidelijk is in ieder geval dat het gebouw, door de werkzaamheden van Bouwbedrijf Meijer, een veel modernere uitstraling krijgt.

In het oude belastingkantoor komen straks 24 bewoners van de Zwolse Poort. Daarvoor kwam in augustus vorig jaar groen licht, ondanks dat er tegen de verbouw bezwaren waren gemaakt. Maar die bezwaren werden door de gemeente Raalte niet gehonoreerd. Grootste bezwaar tegen de plannen was, dat er teveel mensen van de Zwolse Poort in de omgeving van de Rozenstraat zouden komen te wonen. Mensen uit die straat zagen dat niet zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.