openbare debatavond in annahuis geslaagd

Hoe gaat de gemeente Raalte om met mensen die werken voor een minimumloon of leven met een beperking? Deze vraag stond gisteravond centraal in het Annahuis. Daar hield de Adviesraad Werk en Inkomen Raalte en de Gehandicapten Adviesraad Raalte in samenwerking met Taskforce Handicap en Samenleving een openbare debatavond.

De opkomst was zeer groot. De bedoeling van deze avond was om samen te bezien of er een goed klimaat in Raalte is voor de genoemde doelgroepen. Geconcludeerd werd gisteren dat er al best veel goed gaat in de gemeente. Maar natuurlijk kan het altijd nog beter, als we bereid zijn om naar burgers en bestuurders te luisteren. En het is goed daar naar te streven. De leiding was in handen van Hannie van Leeuwen (oud-senator CDA). Het debat werd geleid door Dirk van Dorselaer, van het Nederlands Debat Instituut.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.