open dag wagenbouwers heino groot succes

De open dag die de bouwers van verschillende carnavalswagens vandaag organiseerden is een succes geworden. Bij ’t Giet löss, de Grüspollen, de Dolfijn en de Springplank uit Heino was het de hele dag door een komen en gaan van nieuwsgierigen, die vol interesse naar de uitleg van de wagenbouwers luisterden en al vast sfeer kwamen proeven. De Sökkestoppers ondersteunde het initiatief uiteraard van harte.

De bezoekers zaten vol vragen. Hoe krijg je het voor elkaar om de verschillende onderdelen te laten bewegen, hoeveel uur ben je nu met zo’n wagen kwijt en hoe kom je op het idee? “Het leukste van deze open dag is dat de mensen een idee krijgen hoeveel werk zo’n wagen wel niet is en wat er allemaal bij komt kijken”, reageren de jongens van vriendengroep ’t Giet löss. “Per slot van rekening is het allemaal handwerk!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.