opas en omas lezen voor op de dolfijn

De kids van basisschool de Dolfijn in Heino hebben vanochtend allemaal genoten van een heerlijk voorleesontbijt. Op initiatief van groep 8 had iedereen een eigen bord en bestek mee naar school genomen. Bovendien had nog niemand thuis gegeten, want dat gebeurde gezamenlijk op school met de eigen groep. Opa’s en oma’s kwamen tijdens het ontbijt langs om voor te lezen uit een prachtig prentenboek.

Het ontbijt is door de Heinose school georganiseerd in het kader van de nationale voorleesdagen. Daarmee moet het voorlezen als bezigheid worden gepromoot. Dat is vandaag in ieder geval zeker gelukt, want het was vanochtend superleuk en dubbel genieten voor zowel de kinderen als de voorlezende opa’s en oma’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.