onze man politie voert helemaal geen actie

Ze zouden toch niet zo streng controleren, de politie-agenten. Daarmee proberen ze de minister onder druk te zetten in de salarisonderhandelingen. Kleine overtredingen zouden ze door de vingers zien, dezer dagen. Vanmorgen was zelfs op Radio 1 dat voor iets grotere overtredingen het bonnenboekje ook niet meer getrokken gaat worden. “Mits er geen gevaar voor de omgeving dreigt”, zei de onderhandelaar er nog bij.

Daarom ook dat sommige flitspalen wat royaler zijn afgestemd. Onze Man was vanmorgen op weg naar Zwolle en weet dat er daar op de rondweg nogal wat flitspalen staan. Maar welke zou royaler afgesteld zijn? “Dat zeggen we er niet bij”, aldus de actievoerder op Radio 1. Onze Man vindt dat dus een actie van niks. Want welk doel dient dat dan? Je zet er niemand mee onder druk. De minister haal je er dus niet mee over.

Terug van Zwolle naar Raalte wist Onze Man het zeker: Minister Guusje ter Horst gaat voorlopig geen centimeter toegeven in de salarisonderhandelingen. Want oom agent doet nog gewoon zijn werk. Onderaan de Ganzepan bij het Overijssels Kanaal stond ie vanmorgen weer: De dubbele kliko. Eéntje voor afval. Eéntje met camera. Niks geen tolerantie. Gewoon op de bon als je te hard rijdt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.