ontsluitingsroute raalte noord vordert snel

Het kan hard gaan. Dat blijkt maar weer uit de laatste foto die we op de redactie binnenkregen over de Burgemeester Zuidwijklaan. Vorige week plaatsten we nog deze foto, waarop alleen de ligging van de nog aan te leggen weg duidelijk zichtbaar is. Nu, een week later, blijkt er al veel werk te zijn verzet. Als dat iedere week zo gaat, dan ligt de weg er uiteindelijk snel.

Al jaren is er sprake van het doortrekken van de Burgemeester Zuidwijklaan richting kruispunt Bos. Dat wordt nu gedaan door het bouwbedrijf Timmerhuis Oude Wolbers, die grondeigenaar is in het gebied Sallandse Poort Oost. De Zuidwijklaan loopt vanaf de Ganzeboomlaan tot aan de Twickel in Raalte Noord. Daartussen is bij de aanleg al wel een rotonde aangebracht. De derde tak daarvan wordt doorgetrokken richting het kruispunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.