ondernemers zeer positief over het jaar 2008

Ondernemers in de provincie Overijssel verwachten dat 2008 een economisch goed jaar wordt. Dat blijkt uit een onderzoek van de Kamer van Koophandel Oost Nederland.

De verwachtingen zijn iets minder hooggespannen dan vorig jaar, toen het vertrouwen een recordhoogte bereikte, maar ’t optimisme onder ondernemers blijft onverminderd groot. Veertig procent van de ondernemers ziet dit jaar met veel vertrouwen tegemoet. De bereikbaarheid van de provincie en het personeelstekort blijven volgens de Kamer van Koophandel (KvK) wel een probleem. Veel bedrijven moeten opdrachten laten liggen, omdat die niet genoeg goed gekwalificeerd personeel kunnen vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.