normaal coverband tijdens nieuw hokersbal

Na het succes van vorig jaar is er op vrijdag 15 februari opnieuw een Høkersbal in Zaal Spoolder in Luttenberg. Op het podium staat Dé Normaal Coverband van Hendrik Jan Bökkers uit Heino. Hij was de laatste tijd de gitarist van Jovink & de Voederbietels. Zijn coverband is een vriendenproject, waarin hij zelf zingt en gitaar speelt. De band bestaat verder uit Sebastiaan Bökkers, oud-Heinoër Erik Neimijer en drummer Pieter Holkenbord.

De groep begon jaren terug als gelegenheidsproject en verzorgde af en toe optredens in de kroeg in Heino. De belangstelling was altijd groot. Na Jovink bekendmaakte te zullen stoppen, besloot Bökkers zijn hobbyproject wat ambitieuzer aan te pakken. En met resultaat, want het laatste jaar is Dé Normaal Coverband te gast geweest op menig kroeg- en tentfeest. Het repertoire bestaat met name uit nummers van de eerste vier albums van Normaal.

Kaarten voor het Høkersbal zijn tien euro en zijn verkrijgbaar bij Zaal Spoolder in Luttenberg, Zaal Hoppe in Broekland, Café de Barbier in Hellendoor, Café de Koenjer in Mariënheem, Café ’t Achterhuus in Haarle en bij Zaal Reimink in Lemelerveld. Wees er snel bij, want het gaat hard met de voorverkoop. Na afloop van het optreden van de coverband is er een afterparty met DJ Delight. Kijk voor meer info op staging2.hokersbal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.