nog stands vrij voor paasmarkt swaenewoerd

Bij Zorggroep Raalte, locatie Swaenewoerd, wordt op zondag 16 maart een grootse paasmarkt gehouden. Diverse standhouders verkopen er hun zelfgemaakte artikelen en producten. Het aanbod varieert van sieraden tot houten wijn- of cd-rekken en van zeep tot kleurboeken. Ook is er weer eetbare waar te koop, zoals verse paaseieren, roomflensjes en diverse zuivelproducten.

Tijdens de paasmarkt draait het ‘Rad van Avontuur’, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Verder wordt koffie en thee geschonken en zijn zoete lekkernijen en belegde broodjes verkrijgbaar. Natuurlijk heeft de organisatie de kinderen ook niet vergeten, want voor hen zijn er een aantal leuke activiteiten bedacht en is de Paashaas uitgenodigd! Kortom een markt met een gevarieerd programma voor zowel jong als oud.

Voor geïnteresseerden zijn er nog enkele stands te huur. Opgave of info: Mirella Voorhorst of Paul Overmars (0572-345678).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.