Home / archiefcentraal / nk synchroonzwemmen in mei naar raalte

nk synchroonzwemmen in mei naar raalte

De gemeente Raalte organiseert dit jaar in samenwerking met de Raalter zwemclub Oostdobbers het Nederlands Kampioenschap synchroonzwemmen voor junioren. Dat wordt in het weekend van 17 en 18 mei gehouden in het zwembad van sportcomplex Tijenraan in Raalte. Aan het kampioenschap, bij kenners wellicht beter bekend als Synchro Beat, zullen ongeveer tweehonderd deelnemers meedoen.

Synchro Beat is de belangrijkste synchroonzwemwedstrijd voor de jongste zwemsters van Nederland. Het kampioenschap wordt gehouden voor twee verschillende leeftijdsgroepen en bestaat uit een kwalificatie en een finale. Daarom wordt het sportevenement ook wel gezien als het Nederlands Kampioenschap voor meisjes tot 12 en 15 jaar. Iedere deelnemer doet mee aan een onderdeel figuren. Indien de finale wordt behaald is ook het onderdeel vrije uitvoeringen verplicht.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.