nieuwjaarsfeest in heino zeer geslaagd

Het nieuwjaarsfeest in het Dorpshuus Heino is een geslaagde happening geworden, zo liet Ed van der Schaaf, voorzitter Stichting Dorpshuus Heino, vanmorgen vol trots weten. Er zijn meer dan 600 bezoekers geweest; jong én oud. Het was de derde keer dat dit feest werd georganiseerd. Nog nooit eerder was het zó druk. Het aardige was, dat veel mensen elkaar kenden, het was een écht dorpsfeest!

Om middernacht werd vóór het voormalige gemeentehuis van Heino eerst tien minuten lang van een prachtig vuurwerk genoten, daarna gingen de deuren open. Vooral na 01.00 uur liep de accommodatie flink vol, aldus van der Schaaf. “Het was een komen en gaan van mensen. Ongeregeldheden hebben zich niet voorgedaan, de sfeer was gewoon heel plezierig. Het prachtige van dit initiatief is dat het maar weer eens duidelijk maakt, dat er in Heino écht behoefte is aan een Dorpshuus!”

De vrijwilligers van de EHBO van het nieuwjaarsfeest, hebben in het dorp overigens nog iets kunnen betekenen bij enkele kleine vuurwerkincidentjes.