nieuwe vrouwencontactgroep lierderholthuis

“Zo’n grote opkomst, maar liefst 46 dames. Dat hadden we écht niet verwacht!” Marja Temmink en Ria Beltman steken hun grote enthousiasme over animo voor de nieuwe vrouwencontactgroep in Lierderholthuis niet onder stoelen en banken. De dames die dinsdagavond de kennismakings-/openingsavond in café d’Olde Wettering in Lierderholthuis leidden, telden 46 deelneemsters.

ZijActief afdeling Lierderholthuis ging december 2007 ter ziele, omdat er geen nieuwe bestuursleden voorhanden waren. De nieuwe groep is géén vereniging en heeft een meer vrijblijvend karakter. Sociale contacten vormen het uitgangspunt. In kleine groepjes gaan de dames om toerbeurt ’t programma verzorgen.

Marja Temmink: “De groep komt in de wintermaanden één avond per maand bijeen, maar het is mogelijk om daar van af te wijken. Het programma moet zo divers mogelijk worden. Het is de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de deelneemsters om de groep organisatorisch en financieel in stand te houden.” Evenals ZijActief voorheen deed, zal ook de nieuwe vrouwengroep – in principe – de Kermis, het Bosfeest en de Eiermarkt tijdens de Pompdagen met mankracht blijven ondersteunen.

Het ging er van meet af aan gezellig aan toe bij de nieuwe groep en de dames zitten vol plannen. Maar hoe gaat de nieuw groep heten? Suggesties waren er genoeg. Actieve dames, Lierdaclub, Spijkervrouwen, Lierdervrouwen of misschien de Klessebes? Het leverde wat discussie op, daarom werd besloten het onderwerp voorlopig maar even te laten rusten. Iedere vrouw die zich betrokken voelt bij Lierderholthuis kan zich als deelneemster aanmelden. Bel voor meer info Marja Temmink: 0572-391513.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.