Home / archiefcentraal / nieuwe ondergrondse bakken op kroonplein

nieuwe ondergrondse bakken op kroonplein

Op het Kroonplein in Lemelerveld prijken sinds woensdag twee nieuwe ondergrondse glasbakken, één voor gekleurd en één voor blank glas. De bovengrondse bakken waren voor omwonenden vaak een grote bron van ergernis, schrijft Sukerbiet.nl.

De bakken zaten vaak bomvol waardoor er veel glas naast werd gezet. En daar zat de glasinzamelaar natuurlijk niet op te wachten. De ondergrondse bakken hebben een grotere opvangbak, en zien er ook nog eens mooier uit. Enkele jaren geleden werden de twee bakken bij de voormalige Sparwinkel al eens vervangen door het ondergrondse systeem.

Lees ook

Online discobingo van de Schalkse Vrouwen

SCHALKHAAR – De Schalkse Vrouwen presenteren op zaterdag 24 april een online discobingo. Het hele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.