nick en simon vastgelegd voor stoppelhaene

Vorig jaar werden zij prominent gepresenteerd als het muziekduo voor de altijd gezellige donderdagavond tijdens Stöppelhaene. Een dag na de presentatie van het programma 2007 kreeg de organisatie echter een afmelding van het management. Het duo moest plotseling met de Tros op reis voor opnames. We hebben het natuurlijk over de Volendammers Nick & Simon.

Hoogstwaarschijnlijk is het duo van plan om de late afmelding van vorig jaar recht te zetten. Een oplettende bezoeker van Salland Centraal attendeerde ons vandaag namelijk op de website van het populaire duo uit Volendam, want daarop valt te lezen dat Nick & Simon op donderdag 28 augustus in Raalte actief zijn. De eerste twee artiesten voor Stöppelhaene 2008 zijn dus bekend. We zijn benieuwd welke namen er nog volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.