Home / archiefcentraal / n35 raalte rechtdoor blijft nog bezorgd

n35 raalte rechtdoor blijft nog bezorgd

De actiegroep ‘N35-Raalte Rechtdoor’ blijft zich zorgen maken over de nabije toekomst van de N35 ter hoogte van Raalte. En dat ondanks de bijeenkomst van gisterenavond in Zaal Zwakenberg, waar de wethouders Ben Haarman en Gerard Elferink samen met projectleider Luuk Schols uitleg gaven over de plannen.

De opkomst was – zoals al verwacht – zeer groot. Maar liefst 200 bezorgde burgers waren op de bijeenkomst afgekomen. Tijdens de drukbezochte bijeenkomst werden overigens geen nieuwe standpunten gepresenteerd. Alle opties staan nog open, dus ook de gevreesde zuidelijke rondweg om Raalte. De actiegroep is vooral groot tegenstander van die variant, omdat de weg dan door natuur- en agrarisch gebied wordt aangelegd. Bovendien zou de omleiding leiden tot veel extra CO2-uitstoot. De actiegroep pleit ervoor dat de N35 op de huidige plek wordt verbreed en verdiept.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.