midwintercross heeten toe aan 38ste editie

Na de kerstkalkoen, oliebollen en de drank(jes) staat de jaarlijkse midwintercrossloop in Heeten weer voor de deur. Onder het motto ‘Dat zouden meer mensen moeten doen’, wordt de crossloop op zondag 6 januari gehouden. Dus een dag na de veldloop Heino.

De start en finish is op het sportcomplex van de sportvereniging Heeten aan de Dorpsstraat. Nieuw is dit jaar dat de afstand van zes kilometer ook toegevoegd is aan het Sallandscrosscircuit. De koplopers van het tussenklassement nemen deel in een gele leiderstrui.

Om 12.15 uur begint de kids-run over 750 meter (twee rondjes om het hoofdveld) in de leeftijd tot 8 jaar. De prestatieloop van drie kilometer begint om 12.45 uur. De wedstrijd- en prestatieloop over zes kilometer is om 13.30 uur. De hardlopers voor de tien kilometer worden om 14.30 uur afgeschoten. De deelnemers aan de zes en tien kilometer doen zowel bij de dames als heren mee aan het Sallandscrosscircuit. Inschrijven kan via de website van SV Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.