metamorfose en nieuwe gevel voor kruiper

Er wordt af en toe geboord of getimmerd en sommige attributen staan tijdelijk op een andere plek, maar verder loopt alles gewoon op rolletjes bij Kruiper in Raalte. De winkel ondergaat momenteel een interne verbouwing. Tegelijkertijd wordt de gevel van het pand in een modern jasje gestoken.

Volgens eigenaar Marcel Kruiper was de tijd absoluut rijp voor een metamorfose. “De verbouwing moet de rust terugbrengen in de winkel. Alles wordt straks wat logischer ingericht en tevens een stuk overzichtelijker voor de klant”, aldus Kruiper, die sinds begin januari al druk is met de verfraaiing van zijn fietsenzaak. Of is fietsenzaak niet het juiste woord? Eigenlijk niet meer, want er is bij Kruiper tegenwoordig natuurlijk veel meer te koop dan alleen fietsen en fietsaccessoires.

Zo verkoopt Kruiper naast fietsen ook scooters, fitnessapparaten en al jaren tuinmachines en -attributen. Vele jaren zelfs. Maar toch zijn er nog mensen die geen weet hebben van de tuinafdeling van Kruiper. Een reden is volgens Caroline Kruiper snel gevonden. “De tuinmachines hebben altijd een beetje verstopt achterin in een hoekje gestaan. En dat viel bij binnenkomst niet direct op.” Als oplossing heeft Kruiper nu een tweede deur in het pand gezet. “Zeg maar een speciale ingang voor de tuinafdeling.”

Maar dat is nog lang niet alles. Ook de populaire fitnessapparaten krijgen straks een eigen hoekje in de winkel. Dat wordt allemaal wat uitgebreider uitgestald aan de linkerkant van de showroom. Verder blijven tevens de scooters bij Kruiper prominent aanwezig. Het midden van de winkel krijgt zelfs een houten vloer, maar hoe dat er precies allemaal uit komt te zien blijft nog een verrassing. “Er moet voor de klanten ook nog iets te raden overblijven”, aldus Marcel en Caroline, die tot slot nog even benadrukken dat de winkel tijdens de verbouwing gewoon open blijft. Volgens de planning is de metamorfose begin maart klaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.