mbi complex is onze man doorn in het oog

Wat gaat er nou eigenlijk gebeuren met het oude fabriekscomplex van MBI Beton in Raalte? Dat vraagt Onze Man, die elke dag langs het terrein rijdt, zich sterk af. Het grote pand staat al zo’n tien jaar leeg en dat komt de uitstraling zeker niet ten goede.

Onze Man stoort zich steeds meer aan het oude complex. Bijna alle ramen zijn gesneuveld, het pand is smerig en het terrein ziet er grauw uit. Verder schijnt ook de grond nogal vervuild te zijn. Die zal dus allereerst gesaneerd moeten worden, voordat er weer iets nieuws op de MBI-locatie kan verrijzen. Al met al een zeer lastig verhaal dus… Voor Onze Man is echter één ding duidelijk: “Zo kan het niet langer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.