maaike mystery guest rosenmontagconcert

In eerste aankondigingen was het nog een ‘mystery guest’, maar de organiserende carnavalsverenigingen de Zwabberaars en de Stöppelkaters hebben het nu officieel bevestigd: Maaike treedt op tijdens het Rosenmontagconcert, maandagmorgen 4 februari, in De Leeren Lampe.

De winnares van So You Wannabe A Popstar heeft haar eerste prijs in dit nog zeer prille jaar al weer te pakken. Ze is gekozen tot Nieuw Poptalent van het Jaar. Ook nu had de blonde Raaltese concurrentie van Tessa, maar net zoals in de talentenjacht van SBS 6 was zij onbetwist nummer één bij deze verkiezing, die voor de 26ste keer werd gehouden.

De twee Raalter carnavalsverenigingen organiseren samen voor de tweede keer het Rosenmontagconcert, dit jaar in De Leeren Lampe. Voor meer info over het Rosenmontagconcert klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.