Home / archiefcentraal / maaike jansen in de studio bij rtv raalte

maaike jansen in de studio bij rtv raalte

Maaike Jansen is morgen te gast in de studio van RTV Raalte. De winnares van het SBS6-programma So You Wannabe A Popstar had beloofd om altijd nog eens langs te komen, maar daar kwam het door de drukte steeds maar niet van. Nu is het bezoek dus eindelijk aanstaande.

De zangeres komt morgen bij het radioprogramma ‘Passage 2’. De presentatoren van deze week (Jos Kogelman en Simone Wolthuis) zijn benieuwd hoe het met Maaike gaat en wanneer haar tweede single uitkomt. Het informatieve programma met interviews en muziek begint om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Maaike zit waarschijnlijk in het laatste deel van het programma.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.