ludieke actie autorodeo al eerder beeindigd

Waar staat die wagen nou? Op de kruising van de Raalterweg en de Waterstraat, bij Wijhe in de buurt, moest toch de veewagen met er bovenop twee rodeoauto’s staan? En om ongeveer elf uur zou die weggehaald worden door de vereniging, in opdracht van de gemeente Raalte.

Waar hebben we het over? Nou, de jongerenvereniging KPJ houdt jaarlijks een autorodeo (dit jaar op 20 april) en daarvoor maakt het altijd op een ludieke manier reclame. De gemeente wil dat echter niet en daarom moet de reclame altijd weer verwijderd worden. Maar daar is het de organisatie nou juist om te doen. Doordat de gemeente de uitgebreide aankondiging weg wil hebben, komt de actie in het nieuws en dat is dus mooi reclame. Vandaag om elf uur, zo was de planning, zou de veewagen weer weggehaald worden.

Onze Man wilde daar best bij zijn. Dus pakte hij iets voor elf uur de auto en toerde richting Wijhe. Maar bij de kruising was niets te zien. Maar even keren bij de rotonde in Wijhe en wat beter kijken. De Waterstraat zelf even inslaan en verder rijden. En daar achter een paar bomen, bij het clubhuis, stond de wagen al.

Even wat foto’s schieten dan maar. Het voertuig was dus eerder weggehaald. Gelukkig kwam er een auto aanrijden die naast de auto van Onze Man parkeerde. Het bleek een organisator te zijn: Sander Slinkman. Hij gaf even uitleg: “We hebben het woensdag al weggehaald. De gemeente dreigde een boete uit te delen als we dat pas vandaag deden.” Iets minder lang reclame maken dus, jammer? “Ach ja, we hebben wat we wilden. Een ludieke reclame en de nodige aandacht. Mooi ook dat jij hier bent!”

Meedoen aan de autorodeo? Inschrijven kan donderdagavond 17 januari vanaf 20.00 uur in het clubhuis aan de Waterstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.