lever je carnavalkleurplaat nog snel even in

De kleurplaten die Raalter carnavalsvereniging de Stöppelkaters afgelopen weken heeft verspreid, onder de jeugd van Raalte en omgeving, kunnen nog tot en met donderdag (31 januari) worden ingeleverd bij carnavalswinkel Aa Retail aan de Nieuwe Markt.

De fraaie kleurplaten moeten uiterlijk om 18.00 uur binnen zijn. Iedere jongen of meisje die op tijd de kleurplaat inlevert, kan dan ook een greep doen in de grabbelton. Alle kinderen die geen kleurplaat hebben gekregen, kunnen die alsnog downloaden van de site van de Stöppelkaters (via downloads in het hoofdmenu).

De prijsuitreiking (in drie leeftijdsgroepen) is dinsdag 5 februari tijdens het kindercarnaval in residentie De Leeren Lampe. Er zijn onder meer een K3-pakket en een sprookjesspel te winnen voor de jongste meisjes, maar ook een Spiderman-laptop en Lego voor de jongste jongens. Voor de wat grotere jongens en meisjes is er een bijzonder Huis Anubis-pakket met de handtekeningen van de cast.

Kinderen die dinsdagmiddag verhinderd zijn, kunnen later op de site van de Stöppelkaters lezen of zij tot de winnaars behoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.