Home / archiefcentraal / lars henning morgen te gast bij rtv oost

lars henning morgen te gast bij rtv oost

De première van zijn film is pas zaterdagavond 9 februari in het Kulturhus in Raalte, maar morgen laat Lars Henning al wat zien van ‘Ertegenaan’ bij RTV Oost. De Raaltenaar is daar ‘s middags te gast in het televisieprogramma Eigenheimers.

‘Ertegenaan’ is een film die gaat over een groot, eng huis dat te koop komt te staan. ‘Daar wil toch niemand in wonen!’ wordt er overal geroepen. Maar plots wordt het huis toch verkocht. Maar aan wie? Het is een meisje, Wendy. Christel en Bridget zien ook dat het huis verkocht en komen in contact met het nieuwe meisje. Het verhaal brengt de drie meiden in een groot avontuur. Maar wie is toch die kerel die ze iedere keer achtervolgt?

In het programma van RTV Oost kun je zien hoe de 16-jarige Lars de film monteert, maar ook wat voor filmpjes hij op z’n achtste al heeft gemaakt. Daarnaast, als klap op de vuurpijl, worden ook de eerste filmfragmenten uit zijn laatste project getoond. Dat is eigenlijk best wel apart, want de première moet dus nog komen. De uitzending begint om 16.38 uur en wordt daarna nog een paar keer herhaald.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.