la ontevreden over aanpak brede scholen

Lokaal Alternatief (LA) maakt zich zorgen over de aanpak van de brede scholen. LA betreurt dat zij uit de Stentor moest vernemen hoe het verkeersonderzoek rond de brede scholen in Raalte en Heino is opgezet.

Namens LA heeft Egbert den Daas inmiddels dan ook een brief gestuurd naar het Raalter college. “Uit berichtgeving in de krant hebben wij begrepen dat ’t onderzoek naar de verkeersintensiteit rond de geplande brede scholen beperkter is dan is afgesproken. Indien dit het geval is zouden wij dit betreuren en erg onverstandig vinden. Immers er bestaat grote onrust over de te verwachtte verkeersdrukte en die neem je niet zomaar weg met een beperkt onderzoek”, aldus Den Daas in zijn brief.

“Bovendien zou dit in strijd zijn met al eerder gemaakte afspraken. Aangezien (voormalig, red.) wethouder Jos Elshof al toegezegd heeft de door ons geformuleerde vragen in het onderzoek op te nemen. Wij willen graag weten of dit daadwerkelijk gebeurd is. Zo nee, waarom niet?” Ter herinnering heeft Den Daas een brief van 3 mei 2007 meegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.