Home / archiefcentraal / kwiek mag op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

kwiek mag op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Henk Woudstra is bezig met zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van handbalvereniging Gibo Groep Kwiek uit Raalte. Na afloop van de met 26-25 gewonnen thuiswedstrijd op Zeeman Vastgoed SEW kondigde de trainer zijn afscheid aan. Wel blijft de Dalfsenaar de komende jaren mogelijk nog actief in een andere functie bij de Raalter club. Zowel het bestuur van Kwiek als Woudstra zelf heeft de intentie uitgesproken om in een andere samenstelling met elkaar verder te gaan.

Het bestuur heeft nog geen vervanger aangesteld en zegt daar ook uitgebreid de tijd voor de zullen nemen: “Belangrijk voor nu is dat we Henk Woudstra graag willen behouden. Hij is bezig aan zijn zesde jaar als trainer van ons eerste elftal en de A1-jeugd”, aldus voorzitter René Schoenaker. “Hij is een ervaren trainer en sterk in het opleiden van jeugdige speelsters. Mede onder zijn leiding hebben talentvolle speelsters zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. De ontwikkeling van eigen kweek is en blijft voor onze vereniging essentieel. We hopen dat Henk Woudstra daar ook na dit seizoen zijn steentje aan wil bijdragen.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.