kwiek en dalfsen klaar voor absolute kraker

Handbalminnend Salland maakt zich op voor een ware thriller, want zaterdagavond staat de enige echte streekderby weer op het programma. In Dalfsen ontvangt Grando Keukens Dalfsen ‘buur’ GIBO Groep Kwiek uit Raalte.

Om 20.30 uur zullen in Dalfsen twee tot op het bot gemotiveerde teams in sporthal De Trefkoele verschijnen. Uiteraard met maar één doel: Om de twee punten binnen te slepen. In Raalte werd het aan het begin van het seizoen, na een zenuwslopende partij, gelijk. Wat zal deze tweede krachtmeting brengen? Beide ploegen kunnen de punten in elk geval goed gebruiken, wat zeker garant zal staan voor een uur lang volop strijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.