Home / archiefcentraal / kwiek en dalfsen klaar voor absolute kraker

kwiek en dalfsen klaar voor absolute kraker

Handbalminnend Salland maakt zich op voor een ware thriller, want zaterdagavond staat de enige echte streekderby weer op het programma. In Dalfsen ontvangt Grando Keukens Dalfsen ‘buur’ GIBO Groep Kwiek uit Raalte.

Om 20.30 uur zullen in Dalfsen twee tot op het bot gemotiveerde teams in sporthal De Trefkoele verschijnen. Uiteraard met maar één doel: Om de twee punten binnen te slepen. In Raalte werd het aan het begin van het seizoen, na een zenuwslopende partij, gelijk. Wat zal deze tweede krachtmeting brengen? Beide ploegen kunnen de punten in elk geval goed gebruiken, wat zeker garant zal staan voor een uur lang volop strijd.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.