korte videoreportage van amnesty in music

Het heeft even geduurd, maar we hebben dan nu ook het filmpje van Amnesty in Music online staan. Naast prachtige foto’s, een uitgebreid verslag en de songteksten is de videoregistratie het laatste wat we op Salland Centraal te bieden hebben over dit benefietconcert. Veel woorden hebben we er niet voor, de beelden spreken voor zich.

Het concert bleek uiteindelijk een groot succes, de balans sloeg ver uit naar positief. Absoluut hoogtepunt van de avond was misschien wel het optreden van een groot kinderkoor, hoewel we beseffen dat we hiermee vele anderen tekort doen. In het filmpje van vijf en een halve minuut laten we echter alleen het optreden van het kinderkoor zien, om een indruk te geven hoe het die avond was.

Het filmpje geeft natuurlijk geen totaalbeeld van hoe geslaagd de avond op 30 november was, daarvoor zouden we meer fragmenten online moeten zetten. Misschien doen we dat de komende tijd ook nog wel. Bij voldoende belangstelling zetten we wellicht de bijdrage van Maaike Jansen online of de saxofoonsolo van Ton Nieuwkamp. Verzoekjes kunnen hieronder via het reactiesysteem worden gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.