Home / archiefcentraal / knmi waarschuwt voor storm hagel en files

knmi waarschuwt voor storm hagel en files

Was het vanochtend al een aardig windje waarin iedereen naar het werk moest fietsen, vanavond op de terugweg is het nog vele malen erger. Het KNMI heeft zojuist een weeralarm afgegeven voor vrijwel alle delen van het land. Er wordt een zuidwesterstorm verwacht van maar liefst windkracht 10. Rond 17.00 uur zal er bijna vierhonderd kilometer file staan.

In het oosten van Nederland zullen de windstoten een snelheid van ongeveer 85 kilometer per uur bereiken. De avondspits zal door de verwachte neerslag, zelfs in de vorm van natte sneeuw en hagel, drukker worden dan normaal. De zwaarste windstoten worden overigens in het kustgebied verwacht.

De storm van vandaag en morgen is te vergelijken met die van vorig jaar op 18 januari, dat wordt binnen blijven dus.

Lees ook

Betsy Ramerman lijsttrekker CDA Dalfsen

DALFSEN – Bij de algemene ledenvergadering van CDA Dalfsen is Betsy Ramerman uit Lemelerveld definitief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.