Home / archiefcentraal / knijn en trio c tot de derde in hoftheater

knijn en trio c tot de derde in hoftheater

In het Raalter Hoftheater treden zaterdag (26 januari) vanaf 20.00 uur zes muzikanten op. Het gaat hier om muzikanten die op een eigen manier en op uiteenlopende instrumenten een mix brengen van Keltische up-tempo zeemanstragiek, liefdesliederen en van hoog befloten jigs tot zwaar besnaarde reels.

Het zal het publiek even de logica ontgaan wanneer Knijn dan plotseling overgaat tot een oer-Nederlandstalige ballade over zo maar een teckel. Niets is toeval bij Knijn! Over Knijn valt veel te zeggen, maar Knijn meemaken roept nog meer stof op. ‘Iers, Schots en Schever’ kan het bijna niet.

’Trio C tot de derde’ improviseert en geeft traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen. En ze creëren een uniek geluid. Ze spelen op verjaardagsfeesten, begrafenissen, in theaters, rokerige cafés en nog op straten over de hele wereld. Kaartjes kosten 29,50 euro (inclusief buffet) en zijn te koop bij de VVV in Raalte en via www.hoftheater.nl te bestellen.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.