kinderen de schutse beginnen met borrel

Voor de schoolgaande kinderen zit de vakantie er al weer op. Na twee weken luieren rond de kerstboom moeten de kids weer naar school. Bij basisschool de Schutse in Raalte werd er vanochtend echter niet direct met het lesmateriaal begonnen. Ouders en begeleiders werden voor de lessen uitgenodigd voor een kleine nieuwjaarsborrel.

Dat zal ongetwijfeld wel met koffie, thee en melk zijn gegaan, want ook voor veel ouders begint vandaag het gewone werk weer. Voor de kleintjes was het in ieder geval weer een goede mogelijkheid om opnieuw aan elkaar te wennen, met elkaar kennis te maken en elkaar de beste wensen te wensen. Daarna moet er natuurlijk wel weer gewoon gewerkt en gespeeld worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.