kerstpakketten doen het goed op marktplaats

Kerstpakketten doen het goed op de populaire site Marktplaats.nl. Sjaals, zweetbandjes, een sapcentrifuge, een digitaal fotolijstje, Knexx, een chocoladefontein, een Grolsch-van alles en nog wat, een Nespresso en een fraaie kaasfondue. Alles is te koop. Soms zo uit nog ongeopende kerstpakketten.

We moeten allemaal van onze troep af. Of troep, mag je het zo noemen? Er is er ook ééntje die meer wil. Die werkt bij TNT en heeft daar een houten kistje gekregen. ‘White Wash Kisten’ heten die dingen en je schijnt er ook op te kunnen zitten. “Mijn vriendin wil er graag een paar meer, zodat ze een setje compleet heeft”, schrijft iemand op de website van Marktplaats. Vermoedelijk is het de vriendin zelf, vermoedt Onze Man, die het niet onder eigen naam durft. Of wellicht is het de vriend om de kistjes te doen en gebruikt hij zijn vriendin. De baas even bellen zou ook een optie zijn. Want er zijn altijd wel een paar kerstpakketten die niet opgehaald worden.

Voor de baas is het erger als je er ééntje overhoudt. “Wie o wie heeft er voor mij een kerstpakket nummer 16 van de Makro? Ik heb er één te weinig gekocht”, aldus de oproep op Marktplaats. Hoe lang gaat Nederland nog door met die gekke traditie van kerstpakketten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.