Home / archiefcentraal / jubilarissen koor lierderholthuis gehuldigd

jubilarissen koor lierderholthuis gehuldigd

Stralende gezichten in de katholieke kerk in Lierderholthuis, waar zondagmorgen drie leden van het Gemengd koor Lierderholthuis uit handen van pastoor Kees Mijnhout beloond werden met een onderscheiding van de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging.

Graads Luchtenberg kreeg de Sint-Gregoriusspeld en -oorkonde, omdat hij al 40 jaar bij het kerkkoor zingt. Bert Lenferink en Henk Gensen voor hun 25-jarig lidmaatschap. Na de viering stond de jubilarissen in café d’Olde Wettering nog een gezellige receptie te wachten.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.