ivn raalte snoeit in raalte en heeten

De hoogstambrigade van IVN Raalte gaat zaterdag 19 januari op twee locaties snoeien. Dat doet zij bij twee families in Raalte en Heeten. Belangstellenden zijn van harte welkom om te helpen. Voor gereedschap, koffie en soep wordt gezorgd. De vrijwilligers beginnen om 09.00 uur aan de Overkampsweg in Raalte, bij de familie Hofstede. Na de koffiepauze vertrekken de snoeiers naar de familie Wichers Schreur in Heeten.

Bij ’t snoeien van de fraaie hoogstamfruitbomen als kenmerkende landschapselementen staat gezelligheid voorop. Daarnaast doen de leden door ervaring en eventueel cursussen nieuwe kennis op. In principe brengt de hoogstamfruitbrigade bij de eigenaar van de te snoeien fruitbomen geen kosten in rekening (op koffie in de pauze en soep na afloop na), maar een storting in de clubkas van IVN Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie afdeling Raalte wordt altijd op prijs gesteld.

Meer informatie over de werkgroep hoogstambrigade van IVN Raalte geeft Henk Hof: 06-53321893 of h.j.hof@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.