is monsanto wel zon leuk bedrijf

Het proefveld voor genetisch gemanipuleerde maïs tussen Heino en Lemelerveld maakt nogal wat los. Van allerlei kanten komen er reacties binnen. Wij van Salland Centraal zetten er een paar op rijtje en zochten zelf ook even op het internet.

Gisteren een reactie van ‘Rob’ die zegt dat de boeren slechter worden van gen-maïs. En dat Monsanto de lachende derde is die er rijk van wordt. Even later kregen we van een lezer deze link toegezonden. Kun je mooi zien wat voor bedrijf Monsanto is. En even daarna al weer een link. Met ook weer een reactie. ‘Bovenmars’ eist dat genmais verboden wordt. Wie weet waar je dat kunt verbieden? Reageer.

Toen hebben we zelf ook even verder gegoogled. En we kwamen nogal wat tegen, zoals deze link. Of deze, waar het gaat over DDT en PCB’s. En wat te denken van een documentaire over pesticides. Toch niet zo’n leuk bedrijf dat Monsanto? We worden wel benieuwd naar de mening van raadsleden van de gemeente Raalte. En naar de mening van Aver Heino, het praktijkcentrum voor de biologische melkveehouderij. Die krijgt de maïs immers in de achtertuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.