introductieles voor wandelen met poles

Nordic Walking Salland organiseert woensdag 30 januari weer een introductieles Nordic Walking vanuit het eetcafé De Lepelaar, aan de Boxbergerweg 31 in Olst. De introductieles start om 14.00 uur en staat natuurlijk onder leiding van sportfysiotherapeut en gecertificeerd INWA-Nordic Walking Instructeur Leffert Visser.

De kosten voor de les zijn 12,50 euro. Dat is inclusief het gebruik van de poles, demo Nordic Walking en een kopje koffie na afloop. Ook kunnen dan allerlei vragen worden beantwoord betreffende het Nordic Walking. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om je in te schrijven voor de techniekcursus, die start op woensdag 6 februari. Zorg voor makkelijk zittende kleding en wandelschoenen. Bij regenachtig weer dien je zelf voor regenkleding te zorgen.

Belangstellenden kunnen zich voor de cursussen aanmelden via nummer 06-46622806 of per mail: info@nordicwalking-salland.nl. Direct inschrijven kan ook, zie daarvoor de site van Nordic Walking Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.