Home / archiefcentraal / introductieles nordic walking in schoonheten

introductieles nordic walking in schoonheten

Nordic Walking Salland houdt zaterdag een nieuwe introductieles ‘Nordic Walking’ bij het winkeltje van de familie Grootenhuis in Schoonheten. De les start om 10.00 uur en staat onder leiding van sportfysiotherapeut en gecertificeerd INWA-Nordic Walking Instructeur Leffert Visser. De kosten bedragen 12,50 euro voor het gebruik van de poles, de demo Nordic Walking en een kopje koffie na afloop.

Na afloop kunnen er tevens allerlei vragen worden beantwoord betreffende het Nordic Walking in het algemeen. Ook bestaat er de mogelijkheid om je na afloop van de les in te schrijven voor de techniekcursus die start op zaterdag 26 januari. Ook die cursus begint om 10.00 uur bij het winkeltje in Schoonheten.

Belangstellenden kunnen zich voor de cursussen aanmelden via nummer 06-46622806 of per mail: info@nordicwalking-salland.nl. Direct inschrijven kan ook, zie daarvoor de website van Nordic Walking Salland.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.