Home / archiefcentraal / initiatiefnemer coffeeshop gast bij rtv raalte

initiatiefnemer coffeeshop gast bij rtv raalte

In het radioprogramma ‘Raalte deze week’ van de lokale omroep RTV Raalte is zaterdag in het tweede uur (van 10.00 tot 11.00 uur) Roberto Schoenmaker te gast. Schoenmaker wil in Raalte graag een coffeeshop beginnen. De presentatoren van deze week (Cor Roos en Inge Wichink Kruit) praten met hem over de voor- en nadelen.

In het eerste uur (9.00 tot 10.00 uur) van het programma wordt er gesproken met André Dekker, over de afsluiting van het project ‘Randen Rafels en Routes’. Daarna is er tevens nog telefonisch contact met de actiegroep ‘Vroeg op stap’. Dit is een groep uit Friesland die er voor pleit dat de jeugd vroeger op stap gaat dan de gebruikelijke uitgaanstijden van tegenwoordig.

Lees ook

Online discobingo van de Schalkse Vrouwen

SCHALKHAAR – De Schalkse Vrouwen presenteren op zaterdag 24 april een online discobingo. Het hele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.