indiase sfeer en dans in podium heino

Dat de dansvoorstelling van Vandana Devi en Vinita Ranjini in Heino bijzonder zou worden, was niets teveel gezegd. Dat bleek gisteravond toen onze fotograaf een kijkje ging nemen in Podium. De gracieus dansende dames met hun kleurrijke kostuums, de prachtige lichteffecten en de Indiase sfeer die het geheel ademde maakten de voorstelling tot een feest. Eigenlijk zonde dat er maar zo’n klein publiek zat, maar aan de andere kant gaf dat ook wel weer iets intiems natuurlijk.

Vooraf werd er uitgebreid toelichting gegeven over de dans en dat maakte het optreden extra boeiend. De choreografie van de dansen was van Indra Devi, een autoriteit op het dansgebied in Nederland en in het bezit van een aantal onderscheidingen uit India. De dames dansten in de oude Dassi Atlam stijl, Zuid Indiase klassieke tempeldansen. De gedanste verhalen gingen veelal over de liefde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.