iesselzotten bezoeken carnavalsbaby anne

Anne Jalink uit de Elshof is de carnavalsbaby van dit jaar. Prins Gernhard van carnavalsvereniging de Iesselzotten feliciteerde haar ouders gisteren met de geboorte van hun dochter. Zij werd op 13 november thuis geboren. Op zich is dat niet vreemd, behalve dat zij om precies 11.11 uur ter wereld kwam. Dat zij ook nog eens op huisnummer 11 woont kan volgens de Iesselzotten geen toeval zijn, en daarom is Anne de carnavalsbaby.

Woensdagavond mocht Anne het carnavaleske bezoek thuis ontvangen. Prins Gernhard overhandigde haar een spaarvarken met een inhoud van 11,11 euro. Of eigenlijk overhandigde hij die aan haar ouders Rudolph en Helen, die zelf bovendien een flinke slagroomtaart en bos bloemen in ontvangst mochten nemen.

“Dit is trouwens de eerste keer dat wij van de Iesselzotten buiten Olst een carnavalsbaby bezoeken. Omdat het nu gemeente Olst-Wijhe is zijn de grenzen wat ruimer geworden en zo zijn wij hier in de Elshof beland”, voegde Prins Gernhard nog even toe aan het einde van een gezellige avond bij huize Jalink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.