hier alvast de fotos van jsc prestatielopen

In Broekland zijn vandaag alweer voor de dertigste keer de JSC Prestatielopen gehouden. We hebben nog geen verslag en geen uitslagen binnen. Die staan – als we dit schrijven – ook nog niet op de site van het Sallandscrosscircuit. Maar dat kan ieder moment veranderen. We hebben al wel foto’s. En die zijn mooi.

Deelnemers konden kiezen uit vier afstanden: 1.200, 3.400, 5.400 en 10.000 meter. En op de kortste afstand na gingen ze allemaal bij de Raalter wethouder van sportzaken Yayeri Blijdenstein door de achtertuin. Want natuurgebied Het Neppelenbroek was het loopdomein.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.