Home / archiefcentraal / hier alvast de fotos van jsc prestatielopen

hier alvast de fotos van jsc prestatielopen

In Broekland zijn vandaag alweer voor de dertigste keer de JSC Prestatielopen gehouden. We hebben nog geen verslag en geen uitslagen binnen. Die staan – als we dit schrijven – ook nog niet op de site van het Sallandscrosscircuit. Maar dat kan ieder moment veranderen. We hebben al wel foto’s. En die zijn mooi.

Deelnemers konden kiezen uit vier afstanden: 1.200, 3.400, 5.400 en 10.000 meter. En op de kortste afstand na gingen ze allemaal bij de Raalter wethouder van sportzaken Yayeri Blijdenstein door de achtertuin. Want natuurgebied Het Neppelenbroek was het loopdomein.

Lees ook

Herinneringswandelroutes in Raalte en Heino in kader van Wereld Alzheimerdag

RAALTE – In het kader van Wereld Alzheimerdag worden in de week van 20 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.