hein van gurp heeft de mooiste postduif

De postduif van Hein van Gurp is dit weekend, tijdens de grote tentoonstelling van de Heinose postduivenvereniging De Reisduif in Machinefabriek De Haan, als beste uit de bus gekomen van allemaal. De vogel deed het in veel categorieën goed. Gisteren werden allerlei duiven in Heino al gekeurd. Hierbij de uitslag.

Bij het mooiste zestal werd Hein van Gurp eerste, W. Bruggeman tweede en P v.d. Linde derde. Bij de klasse 1 (oude doffers) werd de top drie gevormd door achtereenvolgens: P. v.d. Linde, T. de Haan en A. Poppe. Klasse 2 (oude duivinnen): H. Hagen, W. Bruggeman en F. & H. Jacobs.

Dan naar klasse 3 (de jaarling doffers). Eén werd H. van Gurp, twee werd T. Krul en drie W. Bruggeman. Bij klasse 4 (jaarling doffers) was de top drie achtereenvolgens: T. de Haan, E. Grote Gansey en H. Krisman. Klasse 5 (jonge doffers): H. Krisman,. H. van Gurp en P. v.d. Linde op drie.

Dan hebben we nog klasse 6 (jonge duivinnen): P. v.d. Linde eindigde daar zowel op de eerste als de tweede plaats, gevolgd door E. Grote Gansey. De laatste klasse is klasse 7 (late jongen): Eerste werd H. van Gurp, tweede H. Hagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.